Oma Lääkärisi Jyväskylän keskusta

Oma Lääkärisi Jyväskylän keskusta
Kauppakatu 35, kerros A5
40100 Jyväskylä
Sisäänkäynti Kauppakadulta Hoviraitilta hissillä kerrokseen A5

 

Tervetuloa Mehiläisen asiakkaaksi!LOGO_OmaLa╠êa╠êka╠êrisi_Mehila╠êinen_RGB_300dpi

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Jyväskylän kaupungin valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Jyväskylän keskusta.

Aseman asiaakkaaksi listautuminen on käynnistynyt maanantaina 20.2. Asema on avautunut asiakkaille 1. päivä maaliskuuta 2017. Keskustan Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi on listautunut jo liki tuhat jyväskyläläistä.

Voit listautua asiakkaaksemme täällä.

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Kokeilu kattaa asiakkaan avosairaanhoidon palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot ja sosiaaliohjaajan ohjaus- ja neuvontapalvelut. Myös vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut kuuluvat pakettiin. Saat lisätietoja palvelupaketista Jyväskylän kaupungin sivuilta täältä.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Helmikuun 20. päivästä lukien Huhtasuon, Keskustan ja Kuokkalan terveysasemien alueilla asuvat asiakkaat voivat valita julkisten perusterveydenhuollon palveluidensa tuottajaksi Mehiläisen Oma Lääkärisi -aseman.

Asiakas voi valita tuottajansa Jyväskylän kaupungin verkkopalvelussa osoitteessa https://palse.fi/?page=jyvaskyla.

Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Sivustolla neuvotaan kohta kohdalta, miten tunnistautuminen etenee. Tunnistautumisen jälkeen voit tehdä valinnan terveyspalveluiden tuottajastasi järjestelmässä. Palse.fi -portaali tarkistaa tunnistautumisesi yhteydessä, kuulutko valinnanvapauden piiriin.

Alaikäisten lapsien listaaminen 

Alaikäisten lapsien listaaminen Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi ei ihan vielä onnistu sähköisen portaalin kautta. Tämä edellyttää pieniä lisätöitä sähköisessä tunnistautumisessa, jotka ovat vielä hiukan kesken. Kerromme näillä www-sivuilla heti, kun lasten listaaminen onnistuu portaalin kautta.

Lasten listaaminen Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi onnistuu kuitenkin jo nyt soittamalla omalle terveysasemallesi. Yhteystiedot Keskustan, Kuokkalan ja Huhtasuon terveysasemille löydät Jyväskylän kaupungin sivuilta.

Mitä Oma Lääkärisi -asemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut valinnanvapauskokeilussa ovat yksityisellä ja kolmannella sektorilla täysin samat kuin julkisella sektorilla. Kaupunki perii asiakasmaksut.

Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset:

Valinnanvapauskokeilussa palvelupakettiin kuuluvat perusterveydenhuollon tavanomaiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Nämä palvelut edellyttävät lähetettä lääkäriltä tai sairaanhoitajalta.

Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto on mahdollista joko Mehiläisen lääkärikeskuksen laboratoriossa tai FIMlabin näytteenottopisteessä.

Lähetteen mukaiset kuvantamistutkimukset tehdään Mehiläisen lääkärikeskuksessa.

Saapumisohjeet: 

Oma Lääkärisi -asema sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Kauppakatu 35, kerros A5.

  • Kauppakadulta tultaessa Hoviraitilta hissillä kerrokseen A5
  • Kauppalaispihalta tultaessa Kekäleen viereisestä sisäänkäynnistä sisään, liukuportaiden jälkeen porraskäynti 4,5 kerrokseen

Parkkitiloja on toimipisteen ympäristössä runsaasti. Torikeskuksen parkki (kulku sisäkautta Hoviraitille), Jyväskylän parkki ja Sokoksen P-talo ovat välittömässä läheisyydessä.

Jyväskylän kaupungin neuvontapuhelin:

Kuntalaiset voivat kysyä valinnanvapauskokeiluun liittyvistä asioista Jyväskylän kaupungin neuvontanumerosta 014 266 0133. Numeroon voi soittaa maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin kello 9-16. Numerossa kokeiluun perehdytetyt hoitajat neuvovat kuntalaisia aiheeseen liittyvissä kysymyksissä.

Jyväskylän Mehiläisen sisäänkäynti
Jyväskylän Mehiläisen sisäänkäynti