Oma Lääkärisi Säynätsalo

Huippuluokan julkista terveydenhoitoa.

Säynätsalon terveysasema liittyi Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemien joukkoon 1.11.2016. Säynätsalon alueella Mehiläinen tuottaa myös suun terveydenhuollon ja kotihoidon palvelut.

Lue lisää kotihoidon palveluista >>

Lue lisää suun terveydenhuollon palveluista >> 

Voit kirjautua asiakkaaksemme täällä

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Tuotamme Säynätsalon terveysasemalla julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli yleislääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotot. Myös vastaanottopalveluun liittyvät yleislääkäritasoiset tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut, kuuluvat pakettiin.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi kirjautua?

Terveydenhuoltolain mukaan asiakkaalla on oikeus vaihtaa hoidostaan vastaava terveysasema oman kunnan tai muun kuin oman kunnan terveyskeskuksen alueelta. Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen eli Jyten (Jyväskylä, Hankasalmi, Uurainen) sisällä terveysasemaa voi vaihtaa puolen vuoden välein. Samanaikaisesti voi olla vain yhden terveysaseman asiakkaana. Valinta koskee lähes kaikkia kiireettömiä perusterveydenhuollon palveluja, kuten lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottopalveluita, suun terveydenhuoltoa, neuvolapalveluita, terapiapalveluita, lyhytaikaista terveyskeskussairaalahoitoa jne.

Siirtymisilmoitus

Uuden terveydenhuoltolain mukaan asiakkaalla on oikeus valita hoidostaan vastaava terveysasema oman kunnan sisällä. Ilmoitus terveysaseman valinnasta tapahtuu seuraavalla lomakkeella: terveysaseman vaihto ja siirtymisilmoitus.

Täytä lomake näytöllä, tulosta paperille ja allekirjoita. Tai tulosta tyhjä lomake ja täytä se käsin.

Saapumisohjeet: 

Terveysasema sijaitsee osoitteessa Parviaisentie 7, 40900 Säynätsalo. Samassa rakennuksessa toimii fysioterapia, hammashoitola ja neuvola sekä päihdehoitajan, depressiohoitajan ja sosiaaliasiamiehen vastaanotot.

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut

Sosiaaliohjaus

Kun elämäntilanteessasi on askarruttavia asioita, voit tulla luottamuksellisesti keskustelemaan niistä sosiaaliohjaajan kanssa. Sosiaaliohjaaja neuvoo, ohjaa ja tukee tarpeenmukaisten palveluiden hakemisesta ja käytöstä, mutta ei tee päätöksiä etuuksista tai palveluista. Ota rohkeasti yhteyttä! Ajanvaraus sosiaaliohjaajalle tapahtuu oman terveysaseman ajanvarauksen kautta. Lue lisää
Lue lisää