Oma Lääkärisi Tikkakoski

Listautumalla saat Oma Lääkärisi -palvelut valitsemallasi toimipisteellä.

Tervetuloa Mehiläisen asiakkaaksi!LOGO_OmaLa╠êa╠êka╠êrisi_Mehila╠êinen_RGB_300dpi

Jyväskylän valinnanvapauskokeiluun valittu terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Jyväskylän Tikkakoski.

Voit kirjautua asiakkaaksemme täällä

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Kokeilu kattaa julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli yleislääkärin- ja sairaanhoitajan vastaanotot ja sosiaaliohjaajan ohjaus- ja neuvontapalvelut. Myös vastaanottopalveluun liittyvät yleislääkäritasoiset tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut kuuluvat pakettiin. Saat lisätietoja palvelupaketista Jyväskylän kaupungin sivuilta täältä.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi kirjautua?

Terveydenhuoltolain mukaan asiakkaalla on oikeus vaihtaa hoidostaan vastaava terveysasema oman kunnan tai muun kuin oman kunnan terveyskeskuksen alueelta. Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen eli Jyten (Jyväskylä, Hankasalmi, Uurainen) sisällä terveysasemaa voi vaihtaa puolen vuoden välein. Samanaikaisesti voi olla vain yhden terveysaseman asiakkaana. Valinta koskee lähes kaikkia kiireettömiä perusterveydenhuollon palveluja, kuten lääkärin- ja sairaanhoitajan vastaanottopalveluja, suun terveydenhuoltoa, neuvolapalveluja, terapiapalveluja, lyhtyaikaista terveyskeskussairaalahoitoa jne.

Siirtymisilmoitus

Uuden terveydenhuoltolain mukaan asiakkaalla on oikeus valita hoidostaan vastaava terveysasema oman kunnan sisällä. Ilmoitus terveysaseman valinnasta lomakkeella http://www.jyvaskyla.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/jyvaskyla/embeds/jyvaskylawwwstructure/65705_terveysaseman_vaihto_siirtymisilmoitus.pdf voi ilmoittaa halunsa vaihtaa terveysasemaa.

Täytä lomake näytöllä, tulosta paperille ja allekirjoita. Tai tulosta tyhjä lomake ja täytä se käsin.

 

Saapumisohjeet: 

 

 

Jyväskylän kaupungin neuvontapuhelin:

Kuntalaiset voivat kysyä valinnanvapauskokeiluun liittyvistä asioista Jyväskylän kaupungin neuvontanumerosta 014 266 0133. Numeroon voi soittaa maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin kello 9-16. Numerossa kokeiluun perehdytetyt hoitajat neuvovat kuntalaisia aiheeseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut