Ryhmätoiminta alkaa Korpilahdella

Oma Lääkärisi Korpilahdella käynnistyy Kilokaartiryhmä 8/16. Ryhmä on liikuntapainotteinen, säännöllisesti tapaava ryhmä jossa tarkoituksena on löytää liikunnan ilo, vertaistuki laihdutukselle ja saada ideoita päivittäiseen liikkumiseen. Ryhmä kokoontuu lukuvuoden ajan. Ryhmän ohjaajana toimii Jyväskylän kaupungin liikuntaneuvoja.

Toisena ryhmänä käynnistyy Muutosmatkaryhmä 27.9.16. Ryhmä on nettipohjainen, sisältää muutaman ryhmätapaamisen kasvotusten, kokemusasiantuntijan ohjauksen ja tuen. Ryhmä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille pitkäaikaissairaille tai sairastumisriskissä oleville henkilöille. Ryhmään pääsyn edellytyksenä on painoindeksi ­vähintään 25 tai halua muuttaa elämäntapoja kohti parempaa vointia. Osallistuminen edellyttää internet-liittymää ja mahdollisuutta käyttää tietokonetta tai tablettia. Ryhmä järjestetään yhteistyössä K-S sairaanhoitopiirin, Jyväskylän yliopiston ja Oma Lääkärisi Korpilahden kanssa.

Molempiin ryhmiin voi ilmoittautua Oma Lääkärisi Korpilahden sairaanhoitajien vastaanottojen tai puhelinajanvarauksen kautta 014-266 2716