Kutsuntaikäisen nuoren tulee käydä ennakkoterveystarkastuksessa ennen syksyllä järjestettäviä kutsuntoja. Ajanvarauksen voit tehdä sen jälkeen, kun olet saanut saanut kutsuntakirjeen. Ensisijaisesti tarkastus järjestetään oppilaitoksessa, mutta jos tämä ei ole mahdollista, varaa aika terveysasemalle.

Kutsuntarkastuspäivät ovat seuraavat:

Korpilahti ti 21.4. ja ti 28.4.

Säynätsalo ke 22.4.

Tikkakoski pe 8.5.

Ota mukaan tarkastukseen henkilöllisyystodistus, kutsuntakirjeessä saamasi ”Kyselylomake palvelusta ja terveydentilan tutkimista varten” valmiiksi täytettynä sekä mahdolliset terveydentilaasi koskevat asiakirjat kuten erikoissairaanhoidon ja yksityisen lääkäriaseman kertomus- ja tutkimusyhteenvedot yms.

Mikäli käytät piilolinssejä, huomioithan, että näkö tarkistetaan myös ilman niitä.