Asemien osallistuminen koronavirusrokotuksiin tuo muutoksia toimintaan

Taistelu koronavirusepidemiaa vastaan jatkuu. Jyväskylän kaupungin linjauksen mukaisesti terveysasemien kiireetöntä toimintaa joudutaan supistamaan ja hoitohenkilökunnan työtä kohdistamaan koronavirusrokotuksiin. Palveluita joudutaan rajaamaan niin, että joudumme sulkemaan potilastoimistomme toistaiseksi. Uusia kiireettömiä hoitajien ajanvarausvastaanottoaikoja emme valitettavasti voi antaa. Jo annettuja vastaanottoaikoja saatetaan joutua perumaan tai muuttamaan puhelinvastaanotoiksi lyhyelläkin varoitusajalla. Turvaamme päivystyksellistä arviota vaativat tilanteet, joten joudumme siitäkin syystä kaventamaan kiireettömien vastaanottoaikojen palveluitamme.

Kaupunki on ilmoittanut, että asemillemme saatetaan perustaa rokotuspisteitä, mutta emme ole vielä saaneet tietoa, milloin ja miten tämä aiotaan käytännön tasolla toteuttaa. Ilmoitamme tästä heti, kun itse saamme lisätietoa asiasta.

Kiitämme ymmärryksestänne ja tuestanne tänä haasteellisena ajanjaksona. Yhteistyöllä selviämme tästäkin.