Oma Lääkärisi Säynätsalo

Huippuluokan julkista terveydenhoitoa.

Säynätsalon terveysasema liittyi Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemien joukkoon 1.11.2016. Säynätsalon alueella Mehiläinen tuottaa myös suun terveydenhuollon palvelut.

Lue lisää suun terveydenhuollon palveluista >> 

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Tuotamme Säynätsalon terveysasemalla julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli yleislääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotot. Myös vastaanottopalveluun liittyvät yleislääkäritasoiset tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut, kuuluvat pakettiin.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Terveydenhuoltolain mukaan asiakkaalla on oikeus vaihtaa hoidostaan vastaava terveysasema oman kunnan tai muun kuin oman kunnan terveyskeskuksen alueelta. Voit kirjautua asiakkaaksemme täällä.

Siirtymisilmoitus

Ilmoitus terveysaseman valinnasta tapahtuu seuraavalla lomakkeella: terveysaseman vaihto ja siirtymisilmoitus.

Saapumisohjeet: 

Terveysasema sijaitsee osoitteessa Parviaisentie 7, 40900 Säynätsalo. Samassa rakennuksessa toimii fysioterapia, hammashoitola ja neuvola sekä sosiaalityöntekijän vastaanotto.

 

Ajankohtaista koronaviruksesta löydät Jyväskylän kaupungin sivuilta

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut

Sosiaaliohjaus

Kun elämäntilanteessasi on askarruttavia asioita, voit tulla luottamuksellisesti keskustelemaan niistä sosiaaliohjaajan kanssa. Sosiaaliohjaaja neuvoo, ohjaa ja tukee tarpeenmukaisten palveluiden hakemisesta ja käytöstä, mutta ei tee päätöksiä etuuksista tai palveluista. Ota rohkeasti yhteyttä! Ajanvaraus sosiaaliohjaajalle tapahtuu oman terveysaseman ajanvarauksen kautta. Lue lisää
Lue lisää